Menukaart
Planche charcuterie | (2 personen) | € 18,50 |
Voorgerechten | ||
Huisgemaakte Terrine | van biologische eendenlever met bereidingen van abrikoos. | € 16,50 |
Escargots | Slakken “Gros Gris” in cocotte met groente en knoflook room. | € 11,50 |
Les Gamba’s royales | Grote gepelde garnalen in pastizzi roomsaus met verse kruiden. | € 11,50 |
Champignon | Champignons afgeblust met roquefort crème. | € 10,00 |
OEuf cocotte | diverse bereidingen. | € 10,00 |
Hoofdgerechten | ||
Vis van de dag | naar de dagverse aanvoer per dag, wisselend met bij passende groente, garnituur en saus. | € 24,50 |
Confit de canard | met cassoulet uit de périgord rode wijnsaus. | € 24,50 |
Lamsrack | met baba ganoush met eigen braadjus. | € 26,50 |
Zacht gegaarde kalfswang | en krokant gebakken zwezerik met gekonfijte prei, paddestoelen, saus van eekhoorntjesbrood. | € 26,50 |
Coquelet | met jonge groentes, eigen braadjus met dragon. | € 24,50 |
Diverse aardappel garnituur onder andere L’aligot | ||
Dessert | ||
Crème brûllèe | van vanille. | € 7,00 |
Tarte tartin | van peer met vanille roomijs. | € 7,50 |
4 soortenkaas | met brood en compôte. | € 12,00 |
Menu van de chef | ||
2-gangen | Voorgerecht - hoofdgerecht | € 36,50 |
3-gangen | Voorgerecht - hoofdgerecht - dessert | € 45,00 |
3 dagen vooruit te bestellen | ||
Kikkerbilletjes | in kruiden - knoflook roomsaus | |
Oesters | fine de claire uit Bretagne | |
In huis maar niet op de kaart | ||
Gegratineerde uiensoep “Les Halles” | € 7,50 | |
Boeuf Bourguignonne | € 23,50 | |
Diamanthaas en/of Bavette | € 24,50 | |