Planche charcuterie(2 personen)€ 18,50
   
 Voorgerechten 
   
Huisgemaakte Terrinevan biologische eendenlever met bereidingen van abrikoos.€ 16,50
EscargotsSlakken “Gros Gris” in cocotte met groente en knoflook room.€ 11,50
Les Gamba’s royalesGrote gepelde garnalen in pastizzi roomsaus met verse kruiden.€ 11,50
ChampignonChampignons afgeblust met roquefort crème.€ 10,00
OEuf cocottediverse bereidingen.€ 10,00
   
 Hoofdgerechten 
   
Vis van de dagnaar de dagverse aanvoer per dag, wisselend met bij passende groente, garnituur en saus.€ 24,50
Confit de canardmet cassoulet uit de périgord rode wijnsaus.€ 24,50
Lamsrackmet baba ganoush met eigen braadjus.€ 26,50
Zacht gegaarde kalfswangen krokant gebakken zwezerik met gekonfijte prei, paddestoelen, saus van eekhoorntjesbrood.€ 26,50
Coqueletmet jonge groentes, eigen braadjus met dragon.€ 24,50
   
 Diverse aardappel garnituur onder andere L’aligot 
   
 Dessert 
   
Crème brûllèevan vanille.€ 7,00
Tarte tartinvan peer met vanille roomijs.€ 7,50
4 soortenkaasmet brood en compôte.€ 12,00
   
 Menu van de chef 
   
2-gangenVoorgerecht - hoofdgerecht€ 36,50
3-gangenVoorgerecht - hoofdgerecht - dessert€ 45,00
   
 3 dagen vooruit te bestellen 
   
Kikkerbilletjesin kruiden - knoflook roomsaus 
Oestersfine de claire uit Bretagne 
   
 In huis maar niet op de kaart 
   
Gegratineerde uiensoep “Les Halles”€ 7,50
Boeuf Bourguignonne€ 23,50
Diamanthaas en/of Bavette€ 24,50
 

 

Vind ons ook op f

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandaggesloten
Dinsdaggesloten
Woensdag van 17:00 tot 21:30
Donderdagvan 17:00 tot 21:30
Vrijdagvan 17:00 tot 21:30
Zaterdagvan 17:00 tot 21:30
Zondaggesloten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact info

Brasserie Rue du Bois

Houtstraat 4
5911 JB Venlo

0646761299

info@brasserieruedubois.nl
(niet voor reserveringen)

Keurmerken

De productiemethode van het Label Rouge-gevogelte staat garant voor het welzijn van de dieren, eerbied voor het milieu en een superieure smaakkwaliteit.

Door te kiezen voor producten met een MSC label. Beloon je visserijen die zich inzetten voor duurzame visserij.