Lunch vanaf 12.00 uur tot 14.30 uur 
   
Kleine Luncheen kopje soep, kleine uitsmijter en kleine kroket.€ 12,50
Pasteitjevan kip en champignons.€ 10,00
Broodje beenhammet mosterdhoning saus.€ 8,50
Dagsoepmet brood.€ 5,50
Tartifletteeen Frans gerecht van aardappel, ui, bacon en kaas.€ 12,50
Rilettevan eend met peer/appelcompot.€ 7,50
Provoloneeen smeuïge Italiaanse streekkaas.€ 5,50
   
Mandje brood met aioli € 2,50
Extra friet € 2,50
   
 Spaanse Lunch 
   
Patatas Bravas € 7,50
Picanhamet friet.€ 12,50
Diverse Pinchosmet friet.€ 12,50
Frituur del Mar € 12,50
Gamba'sin een pikante saus.€ 8,50
2 Croquetasmet friet.€ 8,50
   
 Paella 
   
Paella del Marzeevruchten.€ 10,00
Paella de Carnevlees-gevogelte.€ 10,00
Paella de Verdurasgroenten.€ 10,00
   
 Tapas 
   
Tapas  
   
 Voorgerechten 
   
Vissaladerijkelijk gevulde salade met gerookte Schotse zalm, gerookte forel, garnalen en een dille mierikswortel crème.€ 13,50
Geitenkaasgebruineerd met thijm en rietsuiker, aceto balsamicostroop. Geserveerd met een frisse salade.€ 12,95
Provoloneeen smeuïge Italiaanse streekkaas.€ 5,50
Zuid-Franse vissoepmet rouille en parmezaanse kaas.€ 5,00
Dagsoepiedere dag een culinaire verrassing van de Chef.€ 5,00
Runderhaas Rue du Boisaziatische pikante variatie met frisse salade, cashewnoten, champignons, gekookt ei en een chili-oestersaus.€ 13,00
Escargots6 wijngaardslakken.€ 8,50
Gamba'sin een heerlijke Bretonse saus.€ 8,50
   
 Hoofdgerechten Vlees 
   
Dry Aged entrecôteHereford rund, 250 gr.€ 25,50
Entrecôtemooi gegrild van Simmental runderen.€ 20,50
Bavette à l'échalotteeen erg lekker gegrild stuk vlees met een rode wijn/sjalotten saus.€ 20,50
Brochette van Onglet & Zijde lendeuniek duet van onglet (een vrij onbekend stuk vlees, maar super lekker) en zijde lende bief van de grill met een rode wijnsaus met kastanje champignons.€ 20,50
Secreto de Cerdoeen speciale snit uit de schouder van het ibérico varken. Vol van smaak, geserveerd met een speciale Spaanse saus.€ 20,50
Wiener Schnitzeluiteraard van kalfsvlees.€ 19,50
Kogelbief van lamin een heerlijke honing-tijm saus. Verrassend lekker.€ 20,50
Konijnzacht gegaard in een saus van witte wijn en mosterd. Geserveerd met tagliatelle.€ 20,50
Kalfslever à la Suus € 20,50
   
 Hoofdgerechten Gevogelte 
   
Franse Boerenscharrelkipmet het <Label Rouge> keurmerk, dat staat voor dierenwelzijn€ 19,50
Confit de Canardeendebout langzaam gegaard in hun eigen vet. Ongelooflijk lekker. Geserveerd met gebakken krieltjes.€ 20,50
   
 Hoofdgerechten Vis 
   
Tongschareen heerlijke licht gebakken Noordzee-vis. Geserveerd met een witte wijnsaus.€ 19,50
Zalmfiletmet een witte wijnsaus.€ 19,50
Zonneviseen heerlijke Zuid-Franse vis.€ 19,50
Visschotella prise du jour (diverse vissoorten).€ 19,50
   
 Vegetarisch 
   
Vegetarischde fantasie van de chef.€ 17,50
   
 Klassieke Gerechten 
   
Boeuf Bourguignoneen bourgondisch stoofgerecht in rode wijn.€ 19,50
   
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met een salade en frietjes inclusief een glas rode of witte huiswijn.
   

 

Vind ons ook op f

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Lunch:

Woensdag t/m Zaterdag

van 12:00 tot 14:30 uur

Maandaggesloten
Dinsdaggesloten
Woensdag van 17:30 tot 22:00
(keuken open tot 21:00 uur)
Donderdagvan 17:30 tot 22:00
(keuken open tot 21:00 uur)
Vrijdagvan 17:30 tot 22:00
(keuken open tot 21:00 uur)
Zaterdagvan 17:30 tot 22:00
(keuken open tot 21:00 uur)
Zondagvan 17:30 tot 22:00
(keuken open tot 21:00 uur)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact info

Brasserie Rue du Bois

Houtstraat 4
5911 JB Venlo

0646761299

info@brasserieruedubois.nl
(niet voor reserveringen)

Keurmerken

De productiemethode van het Label Rouge-gevogelte staat garant voor het welzijn van de dieren, eerbied voor het milieu en een superieure smaakkwaliteit.

Door te kiezen voor producten met een MSC label. Beloon je visserijen die zich inzetten voor duurzame visserij.