Voorgerechten 
   
Salade Fruit de Merrijkelijk gevulde salade met verschillende zeevruchten.€ 14,00
Salade met geitenkaaswitlof, ingelegde peer, walnoten en bietjes.€ 12,95
Provoloneeen smeuïge bergkaas.€ 6,00
Uiensoep“Les Halles de Paris” gegratineerd met zuurdesembrood en Gruyère kaas.€ 6,50
Dagsoepiedere dag een culinaire verrassing van de chef.€ 5,50
Escargotsmet kruidenboter en zuurdesembrood.€ 8,50
Runderhaas Rue du Boisaziatische pikante variatie met frisse salade, cashewnoten, champignons, gekookt ei en een chilli-oestersaus.€ 13,00
Gamba’smet huisgemaakte saus rouille en zuurdesembrood.€ 8,50
   
 Hoofdgerechten Vlees 
   
EntrecôteSimmental rund van de grill.€ 22,50
Bavettegebakken met knoflook en rozemarijn.€ 22,50
Longhaaseen vrij onbekend stuk vlees.€ 22,50
Kalfspicanhazacht gegaard met klassieke bearnaisesaus.€ 22,50
Kogelbief van lammet een honing-tijmsaus.€ 22,50
KonijnProvencaal.€ 22,50
Gebakken kalfslevermet zoete ui en balsamico.€ 22,50
   
 Hoofdgerechten Gevogelte 
   
Franse boerenscharrelkipin zijn geheel serveerd - Label Rouge keurmerk.€ 22,50
Confit de canardmet gebakken appeltjes, amandelen en calvadossaus.€ 22,50
   
 Hoofdgerechten Vis 
   
Zonnevisgebakken met laurier en een schuimige beurre blanc.€ 22,50
Zalmmet zuring / tijmsaus.€ 22,50
Kabeljauwin saffraanbotersaus met spinazie.€ 22,50
   
 Vegetarisch 
   
Huisgemaakte:  
Polentamet radicchio, paddenstoelen, spinazie en truffel schuim.€ 20,50
Koolraap  
Portobello  
   
 Klassieke Gerechten 
   
Boeuf Bourguignon € 22,50
Coq au vin € 22,50
Cassouleteen Zuid-Frans streekgerecht.€ 22,50
   
Bestellen 2 dagen van te voren  
 Zwezerik 
 Niertjes 
 Kikkerbil 
 Verse Makreel 
 Bresse kip (een week van tevoren bestellen) 
   
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met verse groenten en wekelijkse wisselend aardappelgarnituur.

 

Vind ons ook op f

Openingstijden

Wij zijn geopend op:

Maandaggesloten
Dinsdaggesloten
Woensdag van 17:00 tot 21:00
(keuken open tot 20:30 uur)
Donderdagvan 17:00 tot 21:00
(keuken open tot 20:30 uur)
Vrijdagvan 17:00 tot 21:00
(keuken open tot 20:30 uur)
Zaterdagvan 17:00 tot 21:00
(keuken open tot 20:30 uur)
Zondagvan 17:00 tot 20:30

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact info

Brasserie Rue du Bois

Houtstraat 4
5911 JB Venlo

0646761299

info@brasserieruedubois.nl
(niet voor reserveringen)

Keurmerken

De productiemethode van het Label Rouge-gevogelte staat garant voor het welzijn van de dieren, eerbied voor het milieu en een superieure smaakkwaliteit.

Door te kiezen voor producten met een MSC label. Beloon je visserijen die zich inzetten voor duurzame visserij.